Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini karanlıkta görmek

Rüyada ölmüş birini karanlıkta görmek

Rüyada ölmüş birini karanlıkta görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini karanlıkta gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada karanlık yolda araba sürmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, fakirleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek sevdiklerine kavuşacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkda yürümek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta balık tutmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta adam görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek rahata kavuşmaya, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments