Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıklar içinde olmak

Rüyada karanlıklar içinde olmak

Rüyada karanlıklar içinde olmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Rüyada karanlıklar içinde olmak gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada karanlık içinde kalmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, daha çok çalışılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada karanlıklar içinde olmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına alamet eder.

Rüyada karanlık sokakta yürümek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada karanlık deniz görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yerde kalmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments