Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık odada uyumak

Rüyada karanlık odada uyumak

Rüyada karanlık odada uyumak sıkıntılarının daha da artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, daha çok iş yapacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık odada uyumak gördüyseniz:

  • Evde ya da ilişkinizde yapacağınız değişiklikler ya da uzlaşmacı tutumunuz olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada karanlık odada uyumak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta uyumak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bir odaya girmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada karanlık odada kalmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada yatmak düşmanlarını alt edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık odada oturmak dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık odada namaz kılmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada karanlık odaya girmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments