Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plastik top oynamak

Rüyada plastik top oynamak

Rüyada plastik top oynamak gerçek mutluluğu tadacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Rüyada plastik top oynamak gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada plastik top oynamak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kimseyle konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada kızla top oynamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle top oynamak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine yorulur.

Rüyada suda top oynamak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karpuzla top oynamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ele geçen kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karda top oynamak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda top oynamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments