Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta havuza girmek

Rüyada karanlıkta havuza girmek

Rüyada karanlıkta havuza girmek çok farklı bir kişi olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, zahmet veren işlerin artacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta havuza girmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Rüyada karanlıkta havuza girmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına yorulur.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına alamet eder.

Rüyada karanlık havuz görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada karanlık bir odaya girmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, isabetli adımlar atacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık odaya girmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık suya girmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına inanılır.

Rüyada karanlık tünele girmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments