Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgilin görmek

Rüyada arkadaşını sevgilin görmek

Rüyada arkadaşını sevgilin görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kem gözlere geleceğine, ondan kazanç elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, haneye bereket geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sevgilin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle arkadaşını görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşla sevgili olmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments