Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Planladığınız işlerden başkalarına pek bahsetmeyecek, düşüncelerinizi açığa çıkartmayacaksınız.

Rüyada arkadaşını sevgilisi olarak görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sevgili olarak görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının eski sevgilisini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak başarı üstüne başarı kazanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sınıf arkadaşınla sevgili olmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, karamsar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments