Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, huzurunun artacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi olanaklarının artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, parasız kalacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşını görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, yanlış adımlar atacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments