Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek kredi çekileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, muradına ereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sağlığının da yerine geleceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada karla karışık yağmur yağdığını görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, hayır duaları alacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak havada kar yağdığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ana baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada fırtınalı kar yağdığını görmek gelir kaybedeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada evine kar yağmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kar yağmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments