Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta birini kaybetmek

Rüyada karanlıkta birini kaybetmek

Rüyada karanlıkta birini kaybetmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta birini kaybetmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta fare görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta koşmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa çekilmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet eder.

Rüyada karanlık cadde görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada dışarıyı karanlık görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık asansöre binmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments