Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta koşmak

Rüyada karanlıkta koşmak

Rüyada karanlıkta koşmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta koşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda daha akılcı davranmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada karanlığa doğru koşmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulur.

Rüyada karanlık ormanda koşmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada karanlık sokakta koşmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak iç dünyasının zenginleşeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık yolda koşmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak mutlu günlerin yakında olduğuna, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada karanlığa koşmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments