Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir otobüse binmek

Rüyada büyük bir otobüse binmek

Rüyada büyük bir otobüse binmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir otobüse binmek gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Rüyada büyük bir otobüse binmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada servis otobüsüne binmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek otobüse binmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, stresten uzaklaşılacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada hac otobüsüne binmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada yolcu otobüsüne binmek rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada otobüsü binmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşarak otobüse binmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun otobüse binmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments