Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servis otobüsüne binmek

Rüyada servis otobüsüne binmek

Rüyada servis otobüsüne binmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kişinin rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada servis otobüsüne binmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Rüyada servis otobüsüne binmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada servis otobüsü görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Rüyada servise binmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada okul servisine binmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada servis arabasına binmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul servisinde binmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada servise geç kalmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada servis şoförünü görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments