Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta mezar görmek

Rüyada karanlıkta mezar görmek

Rüyada karanlıkta mezar görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kızına daima sahip çıkacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta mezar gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Rüyada karanlık mezar görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mezar görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada karanlık ev görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan kaçmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kurt görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, gözden düşeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta kavga etmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments