Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kavga etmek

Rüyada karanlıkta kavga etmek

Rüyada karanlıkta kavga etmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sorunların çözüleceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta kavga etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Rüyada karanlıkta kavga etmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, böylece kendine güveneceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta bisiklet görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yol bulmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi karanlıkta görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık işyeri görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta yol yürümek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments