Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık merdiven görmek

Rüyada karanlık merdiven görmek

Rüyada karanlık merdiven görmek bununla yüceleceğine, işbirliği içinde olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Rüyada karanlık merdiven gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Rüyada karanlık merdiven görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, başarılı işlere imza atılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak dünya malına kavuşulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yerde olmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments