Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalettir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak işlerin düzeleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada karanlık merdiven görmek sorunsuz geçeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek büyük bir yükten kurtulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek rızkın kesilmeyeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odadan çıkmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments