Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, parasının ve canın güvende olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada karanlık merdiven görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, içsel güvensizliklerinize, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta dışarı çıkmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments