Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer merdivenden inmek

Rüyada mermer merdivenden inmek

Rüyada mermer merdivenden inmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Rüyada mermer merdivenden inmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada mermerden merdiven görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven silmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada mermer merdiven yıkamak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalettir.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments