Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, içinin de rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaş olmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek kişinin kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini arkadaşınla görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments