Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bekârlığına da veda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşı sevgili olarak görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, rızkın kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek sıkıntılarından arınacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin yakın arkadaşını görmek takdir edilen kişi olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, birçok ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük zorluklar geçireceğine, stresini atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments