Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek kazancının artacağına,, nasibin de kısmetlerin de artacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hırsızlık yapacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments