Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta gitmek

Rüyada karanlıkta gitmek

Rüyada karanlıkta gitmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta gitmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, arzularına kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa gitmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yola gitmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ata binmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments