Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa gitmek

Rüyada karanlığa gitmek

Rüyada karanlığa gitmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlığa gitmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta gitmek kariyerinin yükseleceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa gitmek doğru karar veremeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına inanılır.

Rüyada karanlık yola gitmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yere gitmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık dere görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kavgaların büyüyeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek çok daha iyi başarılar kazanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada karanlık odada kalmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments