Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yola gitmek

Rüyada karanlık yola gitmek

Rüyada karanlık yola gitmek sağlığının bozulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yola gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada karanlık yola gitmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir yol görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun karanlık yol görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolunu kaybetmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık yollar görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yollarda yürümek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, zorlukların biteceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok büyük bir acı duyacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak toplumda iyi bir yer edineceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments