Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık fırtına görmek

Rüyada karanlık fırtına görmek

Rüyada karanlık fırtına görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık fırtına gördüyseniz:

  • Belli başlı tartışmaların dışında kalmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada karanlık fırtına görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yetim sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada fırtına ve deprem görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtına ve gemi görmek yaşamına renk geleceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada büyük fırtına görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, neşesine kavuşacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınada gemide olmak zevkli ve güzel hale geleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada rüzgar fırtınası görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret eder.

Rüyada fırtına görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada evin dışında fırtına görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments