Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık dere görmek

Rüyada karanlık dere görmek

Rüyada karanlık dere görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, afiyette olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalettir.

Rüyada karanlık dere gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada karanlık dere görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derenin içinde balık görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dere kenarından geçmek mesleğinde çok başarılı olacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz dere görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere içinde taş görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere ve su görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maydanoz dere otu görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru dere görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments