Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık içinde kalmak

Rüyada karanlık içinde kalmak

Rüyada karanlık içinde kalmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık içinde kalmak gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık içinde kalmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık odada kalmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık kalmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak moral ve sermaye kaybedeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yolda kalmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments