Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıklar içinde kalmak

Rüyada karanlıklar içinde kalmak

Rüyada karanlıklar içinde kalmak başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret eder.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık içinde kalmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada karanlık yolda kalmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada kalmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak ekonomik olarak zayıflayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kaldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokakta kalmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments