Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yerde kalmak

Rüyada karanlık yerde kalmak

Rüyada karanlık yerde kalmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık yerde kalmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde kalmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, kişiye hep umut olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Rüyada karanlık içinde kalmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada karanlık odada kalmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada karanlık sokakta kalmak âlim kimselerden feyz alacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kalmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, şöhret ve hayır getireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yalnız kalmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kalmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments