Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yerde olmak

Rüyada karanlık bir yerde olmak

Rüyada karanlık bir yerde olmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yeni işlere girileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada karanlık yerde olmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir yerde olmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada karanlık yerde kalmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, duaların boşa gideceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanlık yerde yürümek yaşamına farklı bir yön vereceğine, küslükleri bitireceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yerden geçmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments