Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yollardan geçmek

Rüyada karanlık yollardan geçmek

Rüyada karanlık yollardan geçmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık yollardan geçmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yoldan geçmek dinde tartışmaya, kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan geçmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerden geçmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek insanlarla iç içe olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada karanlık tünelden geçmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yol yürümek büyük miktarlarda para kazanılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments