Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yoldan geçmek

Rüyada karanlık yoldan geçmek

Rüyada karanlık yoldan geçmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada karanlık yoldan geçmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yolda yürümek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık yolda kaybolmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yolda yürümek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık yolda tek başına yürümek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, işlerinin tutacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, galibiyet kazanacağına, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek bir anda yokluğa düşüleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments