Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir yerde ağlamak

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, güzel günlere kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada karanlık yerden kaçmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada karanlık yerden geçmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yerde kalmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işarettir.

Rüyada karanlık yerde oturmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mutluluk ve saadete, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments