Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ve köpek görmek

Rüyada karanlık ve köpek görmek

Rüyada karanlık ve köpek görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kadim dostlar edineceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ve köpek gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada karanlık ve köpek görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta köpek görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta kavga etmek büyük adımlar atılacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlığa çekilmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, düşmanından kurtulmaya, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı karanlıkta görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Rüyada karanlık tünel görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments