Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa çekilmek

Rüyada karanlığa çekilmek

Rüyada karanlığa çekilmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa çekilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada karanlığa çekilmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada çürük diş çekildiğini görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada röntgen çekilmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Rüyada araba çekildiğini görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin çekildiğini görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işarettir.

Rüyada denizi çekilmiş görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişinin çekildiğini görmek borçların artacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments