Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı karanlıkta görmek

Rüyada bir insanı karanlıkta görmek

Rüyada bir insanı karanlıkta görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı karanlıkta gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada karanlıkta insanlar görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı karanlıkta görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, terfi alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık insan görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık ev görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta eşek görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık vadi görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments