Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, şansın kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak kafasının rahatlayacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına işarettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek şansın ve bahtın da açılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak çalıştığı yerde amir olacağına, maddi gücünün eksileceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada aydınlık görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments