Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa girmek

Rüyada karanlığa girmek

Rüyada karanlığa girmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa girmek gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada karanlık odaya girmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, manevi yönlerinin güçleneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir odaya girmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek çirkin iftiralara uğrayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir eve girmek rızık bolluğu içinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada karanlığa girmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta havuza girmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık tünele girmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karanlık kuyuya girmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments