Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye bayrak asmak

Rüyada pencereye bayrak asmak

Rüyada pencereye bayrak asmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Rüyada pencereye bayrak asmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Rüyada pencereye bayrak asmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada arabaya bayrak asmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada eve bayrak asmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret eder.

Rüyada duvara bayrak asmak sevinçli bir haber alınacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayrak asmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada mezara bayrak asmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Rüyada balkona bayrak asmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada türk bayrağı asmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments