Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere yaptırmak

Rüyada pencere yaptırmak

Rüyada pencere yaptırmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pencere yaptırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya sosyal hayatınızla ilgili bazı durumları çözümlemeye çalışırken aklınıza gelen en iyi şeyi yürürlüğe koymaya çalışmalısınız.

Rüyada pencere kırılması görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rızkının çoğalacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada pencerede örümcek ağı görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, iyi haberler alınacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tahtadan pencere görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, insanlara iyilik yapmaya, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine inanılır.

Rüyada pencere yaptırmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı olmayan pencere görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni pencere görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada pencere perde görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden kar girdiğini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, yılmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments