Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı pencere görmek

Rüyada kapalı pencere görmek

Rüyada kapalı pencere görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kapalı pencere gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Rüyada kapalı pencere açmak her zaman haklının yanında olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı pencere görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı yerde kalmak günah işleyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kapalı görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kapalı olduğunu görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı hediye almak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kapalı görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments