Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık havuz görmek

Rüyada karanlık havuz görmek

Rüyada karanlık havuz görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok para kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık havuz gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada karanlık havuz görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta havuza girmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta eşek görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Rüyada karanlık bir yere düşmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada karanlık tünelde yürümek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta kadın görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments