Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına görmek

Rüyada fırtına görmek

Rüyada fırtına görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada fırtına gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Rüyada sel ve fırtına görmek başarılarının devam edeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada fırtına kar görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırtınalı denize girmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırtına şimşek görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, depresyona gireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada toprak fırtınası görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada gemide fırtına görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, kimden akıl soracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınada yürümek düşmanından uzak olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kasap

Merhabalar rüyamda oturma odasında rahmetli babaannemle karşılıklı oturuyorduk pencereye baktığımda dışarıda şiddetli rüzgarlı Bi yağmur vardı babaanneme selaten tuncina duasini okuyalım dedim ve okuduk

Kasap

Teşekkürler Allah razı olsun