Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fırtına görmek

Rüyada büyük fırtına görmek

Rüyada büyük fırtına görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, onlara galip geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Rüyada büyük fırtına gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Rüyada çok büyük fırtına görmek üzüleceğine, yıkılacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına delalettir.

Rüyada büyük fırtına görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına yorulur.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada fırtınadan korkmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum fırtına çıktığını görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada deniz fırtınası görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur ve fırtına görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada evin dışında fırtına görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments