Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırtına ve deprem görmek

Rüyada fırtına ve deprem görmek

Rüyada fırtına ve deprem görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sorunların günden güne artacağına, günahların af olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada fırtına ve deprem gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada fırtına ve deprem görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Rüyada deprem fırtına görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem ve fırtına görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada fırtınadan kaçmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yüksek bir makamı olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar fırtınası görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin dışında fırtına görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı kar görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada fırtınada yürümek hastalıklarının düzeleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments