Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık asansör görmek

Rüyada karanlık asansör görmek

Rüyada karanlık asansör görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık asansör gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada karanlık asansöre binmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada karanlık asansör görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına tabir olunur.

Rüyada asansör tamir etmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, elde edilecek menfaatlere, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör boşluğu görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada sürekli asansör görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, hakkını alacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Rüyada asansör binmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments