Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör tamir etmek

Rüyada asansör tamir etmek

Rüyada asansör tamir etmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada asansör tamir etmek gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada asansör tamir etmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük tamir ettirmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eski bir evi tamir etmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Rüyada lamba tamir etmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada tamir etmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bol nimete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami tamir etmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalet eder.

Rüyada pantolon tamir etmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments