Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden korkmak

Rüyada asansörden korkmak

Rüyada asansörden korkmak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bir bebek sahibi olunacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada asansöre binmekten korkmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada asansörde korkmak ümitsizliğe, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörden korkmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binmek ve korkmak Allah katında yükseleceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulur.

Rüyada asansörde sıkışmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada asansörle yukarı çıktığını görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada asansörden düşmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör kapısını açmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments