Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ahır görmek

Rüyada karanlık ahır görmek

Rüyada karanlık ahır görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, Allah’a dua edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, doğru bir karar verileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık ahır gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada karanlık ahır görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada temiz ahır görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, attığı adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada ahırda deve görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yalan söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada ahırda saklanmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahırda yumurta toplamak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahır temizlemek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalet eder.

Rüyada ahırda dana görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada at ahırı görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, muradına ereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments